Verkoop.

In het kader van de verkoop van uw woning starten wij met een marktconforme, objectieve en kosteloze prijsbepaling van uw vastgoed. Na overleg met u als cliënt gaan we over tot het opstellen van een volledig verkoopdossier. We zorgen voor een gepersonaliseerde presentatie van uw pand op onze website en onze etalage. Onze website is aangepast aan gsm & tablets waardoor u op elk moment onze site kan raadplegen. Er zal eveneens publiciteit gemaakt worden in de geschreven pers, op diverse vastgoed sites alsook op sociale media zoals Facebook.

Er wordt actief op zoek gegaan naar kandidaat-kopers en wanneer we de ideale koper gevonden hebben voor uw vastgoed zorgen we voor een correcte, administratieve afhandeling inclusief overname van de tellers. We zijn 7/7 bereikbaar en staan u bij met raad en daad bij het nemen van deze belangrijke stap.

Gratis schatting van uw woning bij D·House !

Verhuur.

Bij de verhuur van uw vastgoed zorgen wij voor een volledige service en nazorg! Uw vastgoed krijgt de nodige publiciteit en visibiliteit in onze etalage, op onze website alsook op diverse vastgoed sites en sociale media. De kandidaat-huurders worden volledig gescreend zodat we er de geschikte huurder voor u kunnen uithalen. We zorgen voor al het administratieve werk inclusief overname van de tellers en er wordt door ons een gedetailleerde plaatsbeschrijving opgemaakt.

Daarnaast bieden wij als kantoor een volledige nazorg waaronder de registratie, indexatie en opvolging van uw vastgoed.

Een uitstekende service, en dit 7 op 7 !

D·House is een vastgoedkantoor waarbij persoonlijk contact en een uitstekende service centraal staan.

Wij streven ernaar u op een professionele en integere manier te begeleiden bij uw vastgoed transactie en houden daarbij steeds rekening met uw wensen.

In een vastgoedwereld die voortdurend evolueert, waarvoor wij ons steeds laten bijscholen, bieden wij u een onberispelijke service aan vanaf de eerste, aangename kennismaking tot na het verlijden van de notariële akte. Met onze onvoorwaardelijke inzet maken wij het verschil. Tenslotte is uw tevredenheid onze beste reclame!

Wij beschikken over een EPC (energieprestatiecertificaat).

Het EPC informeert mogelijke kopers of huurders over de energiezuinigheid van de woning. In advertenties voor de verkoop of verhuur moet onder meer de energiescore van de woning vermeld worden.

U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een externe energiedeskundige om de EPC waarde van uw woning te meten.

D·House kan dit voor u!