WIJ BESCHIKKEN OVER
EEN VAST.GOED.TEAM

D-House is een vastgoedkantoor bestaande uit vader en dochter met een passie voor het inkopen, verkopen en verhuren van vastgoed. Na een jarenlange ervaring in de bouwsector en de verkoop besloten we onze krachten samen te bundelen en een kantoor te starten met als specialisatie de verkoop en verhuur van vastgoed.

Samen vormen we een uiterst gemotiveerd en dynamisch team die er voor de volle 100% voor gaat. Onze slogan een vast.goed.kantoor verwijst enerzijds naar de vaste waarde die we willen worden binnen deze markt. We willen een kantoor zijn waar zowel jong als oud terecht kan voor het vinden van hun ‘droomhuis’ alsook voor het bijstaan van mensen bij de ‘verkoop of verhuur’ van hun woning. Anderzijds willen we vooral ook een ‘goed’ kantoor zijn en u de service bieden die ieder van u verdient bij het nemen van deze belangrijke stap. Als makelaars zullen wij 7/7 bereikbaar zijn en paraat staan om de nodige hulp te bieden op al uw vragen.

Eerlijkheid en vertrouwen vormt één van de belangrijkste pijlers binnen ons kantoor. Elke woning is uniek en vereist een aparte aanpak. We nemen de tijd om uw woning volledig te leren kennen en op die manier een verkoop of verhuur te realiseren naar uw wens. Als cliënt krijgt u wekelijkse feedback over de verkoop of verhuur van uw woning en mag u rekenen op een persoonlijke aanpak.

Ons team